Uporabniško ime: Geslo:

Postanite naročnik STAnapovedi

STAnapoved je plačljiva naročniška storitev Slovenske tiskovne agencije (STA), kar pomeni, da uporabniško ime in geslo za dostop do te storitve pridobite po sklenitvi ustreznega naročniškega razmerja.

Pogoji in cene naročniškega dostopa se dogovorijo z vsakim naročnikom posebej in temeljijo na sprejetem ceniku storitev. Cena je odvisna od vrste storitve in namena uporabe.

Za sklenitev naročniškega razmerja in dodatne informacije kontaktirajte marketing STA na telefonski številki 01 24 10 127/128 ali po e-pošti .

Zakaj postati naročnik storitve STAnapoved?

Ste urednik in pri načrtovanju dela svoje redakcije potrebujete seznam napovedanih dogodkov? Ste novinar in ne želite spregledati ali pozabiti na pomemben dogodek z vašega področja? Organizirate dogodek in bi radi preverili zasičenost posameznih terminov z drugimi dogodki? Vas zanimajo dogodki v zvezi z izbranim podjetjem ali osebo? Če ste se prepoznali v zgoraj navedenih primerih, potem je STAnapoved prava rešitev za vas.

Prednosti STAnapovedi

  1. celovitost: Največji nabor dogodkov v Sloveniji in tujini, ki so pomembni za slovenske medije. Od novinarskih konferenc in izjav za medije do največjih konferenc in sejmov ter drugih dogodkov, pomembnih za slovensko javnost. Zajeti so dogodki s področja družbe, politike, gospodarstva, kulture in športa.
  2. ažurnost: Novi napovedani dogodki se vnašajo sproti, ne glede na oddaljenost datuma, na katerega se bodo dejansko odvili. Obenem se sproti vnaša in obvešča o spremembah že vnesenih dogodkov.
  3. preglednost: Uporabniški vmesnik sledi cilju čim večje preglednosti in enostavnosti za uporabo. Vsi dogodki so obdelani po istih merilih, razvrščeni so v vsebinske kategorije, po kronološkem vrstnem redu.
  4. opomniki: Za izbrane dogodke si lahko nastavite opomnike prek e-pošte, poleg tega si lahko nastavite tudi obveščanje o novih dogodkih z izbrano ključno besedo ali obveščanje o vseh spremembah, preložitvah, odpovedih dogodkov.
  5. bogat nabor dodatnih informacij in možnosti: Dogodki so opremljeni z dodatnimi informacijami, kot so kontakt, prikaz lokacije na zemljevidu, pokrivanje s strani STA ipd. Uporabnik si tudi lahko izvozi dogodek v svoj osebni koledar.

Več informacij v marketingu STA (na telefonski številki 01 24 10 127 ali 01 24 10 128, po e-pošti ali na naslovu Tivolska 48, 1000 Ljubljana).