Uporabniško ime: Geslo:

O STAnapovedi

STAnapoved je plačljiva naročniška storitev Slovenske tiskovne agencije (STA). STA jo je uvedla leta 2013, predstavlja pa nadgradnjo klasičnih dnevnih in tedenskih napovedi, ki jih STA objavlja v svojem rednem naročniškem servisu. Za zbiranje, obdelavo in vnos dogodkov v STAnapoved skrbi ekipa sodelavcev na STA.

Storitev ponuja največji nabor dogodkov v Sloveniji in tujini, ki so pomembni za slovenske medije. Od novinarskih konferenc in izjav do sejmov in statističnih objav ter drugih dogodkov, pomembnih za slovensko javnost. Zajeti so dogodki s področja družbe, politike, gospodarstva, kulture, športa itn.

STAnapoved je namenjena medijem oziroma urednikom in novinarjem, a tudi vsem tistim posameznikom, podjetjem in organizacijam, ki želijo biti na tekočem glede najpomembnejših napovedanih medijskih dogodkov v Sloveniji in po svetu.

Glavne prednosti STAnapovedi

  1. celovitost: Največji nabor dogodkov v Sloveniji in tujini, ki so pomembni za slovenske medije. Od novinarskih konferenc in izjav za medije do največjih konferenc in sejmov ter drugih dogodkov, pomembnih za slovensko javnost. Zajeti so dogodki s področja družbe, politike, gospodarstva, kulture in športa.
  2. ažurnost: Novi napovedani dogodki se vnašajo sproti, ne glede na oddaljenost datuma, na katerega se bodo dejansko odvili. Obenem se sproti vnaša in obvešča o spremembah že vnesenih dogodkov.
  3. preglednost: Uporabniški vmesnik sledi cilju čim večje preglednosti in enostavnosti za uporabo. Vsi dogodki so obdelani po istih merilih, razvrščeni so v vsebinske kategorije, po kronološkem vrstnem redu.
  4. opomniki: Za izbrane dogodke si lahko nastavite opomnike prek e-pošte, poleg tega si lahko nastavite tudi obveščanje o novih dogodkih z izbrano ključno besedo ali obveščanje o vseh spremembah, preložitvah, odpovedih dogodkov.
  5. bogat nabor dodatnih informacij in možnosti: Dogodki so opremljeni z dodatnimi informacijami, kot so kontakt, prikaz lokacije na zemljevidu, pokrivanje s strani STA ipd. Uporabnik si tudi lahko izvozi dogodek v svoj osebni koledar.

Kontakt

Slovenska tiskovna agencija (STA)
Tivolska 48
1000 Ljubljana

Za informacije v zvezi s STAnapovedjo se obrnite na marketing STA - na telefonski številki 01 24 10 127 ali 01 24 10 128, po e-pošti ali na naslovu Tivolska 48, 1000 Ljubljana.